Het Jachthuisje zijkant

Het Jachthuis

Dit vakantiehuisje beschikt over een woonkamer met houtkachel en tv. De aparte keuken is o.a. uitgerust met oven, gaskookplaat, vaatwasser, koffiezetapparaat en waterkoker. In het huis zijn twee slaapkamers aanwezig. De eerste slaapruimte is via een trap in de keuken te betreden en heeft twee eenpersoons bedden. De tweede slaapkamer is een vide en bevindt zich boven de woonkamer. Deze heeft eveneens 2 eenpersoons bedden. Aan de keuken grenst de badkamer met douche en toilet. Het Jachthuisje geeft vrij uitzicht over de omringende weilanden. Buiten bevindt zich een afdak met picknick tafel vast aan het huisje.

Het Pelgrimshuisje buitenkant

Het Pelgrimshuis

Dit vakantiehuisje voor 2 tot 4 personen bevindt zich in het buitengebied van Gemert. De afstand tot aan het centrum bedraagt ongeveer 1 km. Het is ingericht met verschillende verwijzingen naar de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella. De eigenaar is wandelaar (pelgrimsroutes) en kan daar indien gewenst veel over vertellen.

Het vakantiehuis beschikt over woonkamer en keuken, badkamer met douche en toilet en 1 slaapkamer met 2 één-persoonsbedden. In de woonkamer is een 2-persoons slaapbank aanwezig. De keuken is uitgerust met een gaskookplaat, oven en o.a. een koffiezetapparaat en waterkoker.