Workshop

Pompoenen bewerken

Tijdens deze herfstachtige, gezellige workshop gaat ieder zijn eigen gekozen pompoen uithollen en bewerken. We starten de workshop met een korte uitleg, om vervolgens op ons pompoenenveldje naar de perfecte pompoen op zoek te gaan. Met behulp van sjablonen gaat u de pompoen naar uw wensen bewerken. Een volledig eigen creatie mag natuurlijk ook! Vindt u alleen snijden maar saai? Dan is er ook de mogelijkheid om de pompoen met verf te pimpen.

U hoeft niet bang te zijn voor een lege maag of lege handen. Terwijl u lekker creatief bezig bent, wordt er in een ketel boven een houtvuur een heerlijke verse pompoensoep voor u bereid. En aan het eind van de workshop krijgt iedereen zijn pompoen natuurlijk mee naar huis.

De workshop duurt ongeveer 3 uur. Deelname is mogelijk in de maanden … met een minimum van 6 personen. Leuk om in de herfstsfeer te komen, als voorbereiding op Halloween of gewoon een gezellig samenzijn.

De kosten van de pompoenenworkshop zijn € 32,50 p.p. Koffie, thee, fris en iets lekkers worden verzorgd en zijn bij de prijs inbegrepen. Indien gewenst kunnen er ook hapjes en andere drankjes verzorgd worden. Tegen een meerprijs is het mogelijk de workshop te combineren met pizza’s bakken. Neem gewoon even contact op om de wensen en mogelijkheden door te spreken en exact op elkaar af te stemmen!