Workshop

Creatief met klompen

Met behulp van voldoende kwastjes, diverse kleuren verf en verschillende voorbeelden gaat ieder zijn eigen klomp beschilderen. Door de gezellige en relaxte sfeer vliegt de tijd voorbij. Alle deelnemers zullen blij verrast zijn met het eindresultaat. Als de klomp helemaal naar wens is, zal deze afgewerkt worden met een vernislaag om de kleuren te laten stralen en de klomp te beschermen. Aan het eind van de workshop krijgt iedereen zijn creatie natuurlijk mee naar huis als aandenken, of als brandhout!

Deze leuke en leerzame workshop klomp schilderen duurt ongeveer 3 uur. Deelname is mogelijk vanaf 6 personen. De ideale workshop voor een uitje met familie of vrienden, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of gewoon een gezellig samenzijn.

De kosten van de workshop klomp schilderen zijn € 32,50 p.p. Koffie, thee, fris en iets lekkers worden verzorgd en zijn bij de prijs inbegrepen. Indien gewenst kunnen er ook hapjes en andere drankjes verzorgd worden. Tegen een meerprijs is het mogelijk de workshop te combineren met pizza’s bakken. Neem gewoon even contact op om de wensen en mogelijkheden door te spreken en exact op elkaar af te stemmen!