Vakantiehuisje voor 4 personen

Het Pelgrimshuis

Dit vakantiehuisje voor 2 tot 4 personen bevindt zich in het buitengebied van Gemert. De afstand tot aan het centrum bedraagt ongeveer 1 km. Het is ingericht met verschillende verwijzingen naar de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella, omdat de eigenaar een wandelaar van o.a pelgrimsroutes en kan daar indien gewenst veel over vertellen.

Het vakantiehuis beschikt over woonkamer en keuken, badkamer met douche en toilet en 1 slaapkamer met 2 één-persoonsbedden. In de woonkamer is een 2-persoons slaapbank aanwezig. De keuken is uitgerust met een gaskookplaat, oven en o.a. een koffiezetapparaat en waterkoker.

Zowel vanuit de woonkamer/keuken en slaapkamer biedt de vakantiewoning uitzicht op de tuin. Aan de zijkant van de woning beschikt het vakantiehuis over een afdak met grote picknicktafel.

Meer over Gemert

In de gemeente Gemert-Bakel zijn talloze mogelijkheden om je een of meerdere dagen te vermaken. Door het hele centrum van Gemert vind je schitterende gebouwen waarvan vele op de monumentenlijst zijn geplaatst. Verder geeft de omgeving van Gemert de mogelijkheid om wandelend of fietsend van het natuurschoon te genieten.
Wil je weten wat er allemaal te doen is? Neem eens een kijkje op de website Land van de Peel: Dagje uit in Gemert 

Prijzen

  • Weekend € 180,- (op basis van twee personen*, vrijdag 17.00 t/m zondag 10.00)
  • Lang weekend € 260,– (op basis van 2 personen*, vrijdag 17.00 t/m maandag 10.00)
  • Midweek € 290,– (op basis van 2 personen*, maandag 17.00 t/m vrijdag 10.00)
  • Week € 490,– (op basis van 2 personen*)

* Extra personen mogelijk, tot een maximum van 4 personen. Voor elke extra persoon wordt er € 25,- p.p.p.n. in rekening gebracht.

De prijzen zijn inclusief bedlinnen, keukenlinnen, energiekosten en WIFI.

Extra bijkomende kosten:

Toeristenbelasting á €1,35 p.p.p.n.
Schoonmaakkosten á € 25 per verblijf
Huisdieren zijn ook welkom á € 25 euro per verblijf