Workshop

Pizza bakken

Pizza’s maken als een echte pizzabakker? Dat kan tijdens onze pizza workshop.

Ga aan de slag met het creëren van uw eigen pizza’s. U maakt de ingrediënten schoon en snijdt deze in het gewenste formaat. Ook de saus maakt u zelf. Wanneer de oven heet genoeg is en het deeg is gerezen, gaat u zelf de pizzabodem uitrollen. U heeft vervolgens alle vrijheid om de pizza te beleggen zoals u dat wilt. Beleg uw pizza met o.a. zeevruchten, zalm, ansjovis, makreel, olijven, champignons, paprika, uien, salami, rauwe ham, rucola of kaas. Nadat u uw eigen creatie naar de houtgestookte steenoven heeft gebracht, wordt de pizza in enkele minuten voor u afgebakken.

Wanneer de pizza’s uit de oven komen is het tijd om met elkaar te genieten van alle heerlijk bereide pizza’s onder het genot van een drankje. Het is geen geheim dat dit de allerlekkerste – houtgestookte steenoven – pizza’s zijn!
Deze smakelijke en gezellige workshop pizza bakken duurt ongeveer 3 uur. Een heerlijke workshop voor een uitje met familie of vrienden, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of gewoon een gezellig samenzijn.

De kosten van de pizzaworkshop zijn € 32,50 per persoon. Koffie, thee en fris worden verzorgd en zijn bij de prijs inbegrepen. De workshop is (eventueel in een verkorte versie) ook te combineren met andere workshops om er een compleet dagje uit van te maken. Neem gewoon even contact op om de wensen en mogelijkheden door te spreken en exact op elkaar af te stemmen!