Workshop

Schilderen

Tijdens deze workshop schilderen maakt u zodanig kennis met schilderen, dat u positief verrast wordt door uzelf en het eindresultaat. Met de relaxte sfeer, een muziekje op de achtergrond en de enthousiaste begeleiding lukt het altijd!

Iedereen kan schilderen, ervaring is echt niet nodig! Voor u een kunstwerk gaat maken, wordt er eerst uitleg gegeven over compositie, kleur en diverse schildertechnieken. Ook het plaatsen van bijvoorbeeld schaduwen en licht komen aan bod. Hierna gaan de deelnemers aan de slag met verf, doek en penseel om hun net opgedane kennis in de praktijk te brengen.

Tijdens de workshop is begeleiding aanwezig die u zal helpen met het schilderen en zorgt dat de workshop goed verloopt. Alle deelnemers gaan naar huis met een prachtig schilderij, kennis van vele nieuwe schildertechnieken en een unieke ervaring rijker.

Deze leuke en leerzame schilderworkshop duurt ongeveer 3 uur. Deelname is mogelijk vanaf 6 personen. Een perfecte workshop voor een uitje met familie of vrienden, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of gewoon een gezellig samenzijn.

De kosten van de schilderworkshop zijn € 32,50 per persoon. Koffie, thee, fris en iets lekkers worden verzorgd en zijn bij de prijs inbegrepen. Indien gewenst kunnen er ook hapjes en andere drankjes verzorgd worden. Tegen een meerprijs is het mogelijk de workshop te combineren met pizza’s bakken. Neem gewoon even contact op om de wensen en mogelijkheden door te spreken en exact op elkaar af te stemmen!