Creatief met klompen

Creatief met klompen

Met behulp van voldoende kwastjes, diverse kleuren verf en verschillende voorbeelden gaat ieder zijn eigen klomp beschilderen. Door de gezellige en relaxte sfeer vliegt de tijd voorbij. Alle deelnemers zullen blij verrast zijn met het eindresultaat. Als de klomp helemaal naar wens is, zal deze afgewerkt worden met een vernislaag om de kleuren te laten stralen en de klomp te beschermen. Aan het eind van de workshop krijgt iedereen zijn creatie natuurlijk mee naar huis als aandenken, of als brandhout!

Pizza's bakken

Pizza’s bakken

Ga aan de slag met het creëren van uw eigen pizza’s. U maakt de ingrediënten schoon en snijdt deze in het gewenste formaat. Ook de saus maakt u zelf. Wanneer de oven heet genoeg is en het deeg is gerezen, gaat u zelf de pizzabodem uitrollen. U heeft vervolgens alle vrijheid om de pizza te beleggen zoals u dat wilt. Beleg uw pizza met o.a. zeevruchten, zalm, ansjovis, makreel, olijven, champignons, paprika, uien, salami, rauwe ham, rucola of kaas.

Pompoenen bewerken

Tijdens deze herfstachtige, gezellige workshop gaat ieder zijn eigen gekozen pompoen uithollen en bewerken. We starten de workshop met een korte uitleg, om vervolgens op ons pompoenenveldje naar de perfecte pompoen op zoek te gaan. Met behulp van sjablonen gaat u de pompoen naar uw wensen bewerken. Een volledig eigen creatie mag natuurlijk ook! Vindt u alleen snijden maar saai? Dan is er ook de mogelijkheid om de pompoen met verf te pimpen.

Schilderen

Schilderen

Tijdens deze workshop schilderen maakt u zodanig kennis met schilderen, dat u positief verrast wordt door uzelf en het eindresultaat. Met de relaxte sfeer, een muziekje op de achtergrond en de enthousiaste begeleiding lukt het altijd!

Iedereen kan schilderen, ervaring is echt niet nodig! Voor u een kunstwerk gaat maken, wordt er eerst uitleg gegeven over compositie, kleur en diverse schildertechnieken. Ook het plaatsen van bijvoorbeeld schaduwen en licht komen aan bod.

Natuur op je bord

Altijd al meer willen weten over de jacht en de natuur? Even terug in de tijd met het ‘jagen en verzamelen’? Dat wordt werkelijkheid tijdens deze workshop natuur op je bord. Een workshop waar geen elektriciteit aan te pas komt, net als vroeger!

U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee, waarna u uitleg krijgt over wat er allemaal gaat gebeuren. Vervolgens worden de taken onderling verdeeld. Een gedeelte van de groep gaat een wandeling maken door de natuur en op ons veld verschillende ingrediënten voor het avondmaal bij elkaar zoeken. De andere helft blijft op de locatie.